Studentski kulturno-umjetnički projekti | kulturpunkt

Natječaji Potpora

<

Studentski kulturno-umjetnički projekti

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2021. godini.

ROK: 24.01.2021
  • A
  • +
  • -

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2021. godini, s ciljem poticanja studentica i studenata na provedbu većeg broja kulturno umjetničkih aktivnosti na njihovim matičnim sastavnicama te javnim prostorima uopće.

Ovogodišnjim se Natječajem posebno potiče prijava projekata na sveučilišnom Kampusu te projekata koji bi predstavljali nadgradnju ostavštine Susjedstva Kampus proizašlog iz programa 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, kao jedinstvenog primjera suvremene sveučilišne kampus-kulture. Natječajem se potiče i prijava projekata koji rezultiraju oslikavanjem murala (posebice betonskih površina unutar fakulteta, u suradnji s  ovlaštenim korisnicima tih prostora), izložbe na vanjskim izložbenim panelima, kao i glazbena događanja na Kampusu/pop-up koncerti na otvorenom (DJ-ing, svirke uživo, uz šetnicu panela, u dvorištu ili u ulazu u nekoj od sastavnica).

Natječaj je namijenjen financiranju kulturno umjetničke produkcije od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci. Prijaviti se mogu studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci. Povjerenstvo za vrednovanje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti Sveučilišta u Rijeci pri evaluaciji će se voditi načelnom vrijednošću od maksimalnih 15.000,00 kuna po pojedinačnom projektu.

Prijave se mogu poslati do 24. siječnja 2021. godine u 23:59. Više detalja o natječaju i upute za prijavu dostupne su na linku.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 04.01.2021