Studij site-specific umjetnosti | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Studij site-specific umjetnosti

Program Sveučilišta u Beču uključuje širok spektar tema, a izbornost kolegija omogućuje studentima/cama da prilagode studij svojim interesima.

ROK: 23.02.2020

Odsjek site-specific umjetnosti Sveučilišta za primjenjenu umjetnost u Beču poziva na prijave za svoj osmosemestralni studijski program. Program uključuje širok spektar tema, a izbornost kolegija omogućuje studentima/cama da prilagode studij svojim interesima te da na različite načine kombiniraju teoriju i praksu. Izborni kolegiji pokrivaju razne teme poput ekologije, javnog prostora, prirode/kulture, feminizma, queer studija, kontrajavne sfere, digitalnih i tehnoloških uvjeta. Program je interdisciplinarnog karaktera, stoga se na prijavu pozivaju umjetnici/e koji rade u medijima fotografije, grafike, slikarstva, videa, zvuka ili teksta.

Kandidati/kinje trebaju pristupiti prijemnom ispitu i priložiti portfolio koji uključuje pismo prijave i primjere umjetničkog rada. Rok za prijavu, odnosno pristup prijemnom ispitu je 24. veljače. Više informacija o prijemnom procesu potražite u cjelovitom tekstu poziva. 

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 30.01.2020