Stvaranje novog izvedbenog jezika | kulturpunkt

Najave Radionica

<

Stvaranje novog izvedbenog jezika

Održava se eksperimentalna radionica avangardne izvedbene prakse za kazališne, izvedbene, likovne, glazbene i ostale umjetnike pod vodstvom Irene Čurlik.

19.06.2018 , Zagreb - BEK

U društveno-kulturnom centru BEK (Nazorova 53), 19. lipnja održava se eksperimentalna radionica avangardne izvedbene prakse za kazališne, izvedbene, likovne, glazbene i ostale umjetnike.

Besplatnu radionicu koja uključuje izvedbene osnove, ali i napredne izvedbene sisteme, vodi Irena Čurik. Ciljevi radionice su izvedbeno i instrumentalno osnažiti polaznike za stvaranje i prepoznavanje kazališnog jezika u svakodnevnom životu, istraživanje avangarde, stvaranje novog izvedbenog jezika, otkrivanje novih izvedbenih stilova i žanrova, originalni umjetnički problemi, stvaranje novog izvedbenog kolektiva, stvaranje nove publike, edukacija o eksperimentalnom i inovativnom aspektu izvedbe, afirmiranje nefiksiranog tipa izvedbe i nestabilnog, mijenjajućeg žanra, roda, vrste, razvoj i promocija avangardne umjetnosti. 

Uvodni sat počinje 19. lipnja u 20 sati. Od polaznika se očekuje da se izvedbeno predstave. Svi su dobrodošli, a prethodno iskustvo nije važno. 

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 15.06.2018