Sudionička stručna radionica za osobno obogaćivanje | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Sudionička stručna radionica za osobno obogaćivanje

Bacači sjenki u koprodukciji s talijanskom udrugom Mamarogi izvode projekt koji se bavi odnosima društvenih i materijalnih vrijednosti s jedne i novca s druge strane.

25.09.2018 - 26.09.2018 , Zagreb - Pogon Jedinstvo

U velikoj dvorani Pogona Jedinstvo 25. i 26. rujna u 20 sati održava se predstava $v€ j€ u novcu - sudionička stručna radionica za osobno obogaćivanje.

Projekt $v€ j€ u novcu bavi se odnosima društvenih i materijalnih vrijednosti s jedne i novca s druge strane, a sve iz perspektive osobnih narativa, stvarnih financijskih tokova novca, permanentne ovodobne financijske krize te ambivalentnom ulogom novca u cjelokupnoj društvenoj razmjeni.

Koncept projekta vezan je uz najavljenu bankarsko-financijsku "revoluciju" na svjetskom tržištu, te u stvarnom vremenu prati paralelne financijske operacije, ulaganja i njihove posljedice. Kroz projekt je autorski tim prikupio svjedočanstva o osobnim iskustvima s novcem, oko novca, investicija, stjecanja, obogaćivanja, nasljeđivanja, osiromašenja… Rad na projektu je sudionički i otvoren za publiku koja od samog početka sudjeluje u nastanku "igre" koja će u rujnu biti izvedena u Jedinstvu.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 18.09.2018