Suočeni s manjkom urbanih sadržaja | kulturpunkt

Najave Festival

<

Suočeni s manjkom urbanih sadržaja

Mali Urbani Festival 14, popularniji kao MUF, festival je urbane kulture koji se istaknuo kao najveće okupljalište mladih željnih drugačije zabave i iskustava.

22.09.2017 - 24.09.2017 , Sisak - Razne lokacije

FOTO: Mali urbani festival / Facebook

Već 13 godina za redom u Sisku se održava mali festival urbane kulture koji se istaknuo kao najveće okupljalište mladih željnih drugačije zabave i iskustava na širem području grada.

Mali Urbani Festival 14, popularniji kao MUF organizira skupina volontera i entuzijasta suočena s manjkom ovakvih sadržaja u našem gradu, a i okolici.

Ove godine festival traje 3 dana u kojima posjetitelje očekuje uzbudljiv glazbeni program. Prvog dana Festivala, u petak, 22. rujna nastupaju Kristijan Molnar, AM:PM i Omar u elektroničkom dijelu programa, dok se u subotu, 23. rujna gledaju i slušaju nastupi Ede Maajke, ABOP-a, She Loves Pabla te Saučešća

Za posljednji dan festivala pripremljena je poslastica za sve ljubitelje društvenih igara. Od 15 sati u u predivnom ambijentu povijesne sisačke tvrđave Stari grad očekuju turniri u Hearthstoneu i Magic: The Gatheringu, za ljubitelje staromodnijih igara tu su boardgameovi (popularni Resistance: Avalon, Munchkin, Dixit) te 'one shot sessioni', partije Dungeons and Dragonsa prilagođene početnicima.

Posjetitelje će također dočekati izložbe ručno rađenih plakata nastalih na radionicama pod vodstvom nagrađivanog dizajnerskog dua This Town Needs Posters, prvi sisački Skate&Bike jam, turniri u Hearthstoneu i Magic The Gatheringu i još mnogo toga.

Cijene ulaznica su 50 kuna za svaki dan pojedinačno ili 80 kuna za oba dana. Ulaznice se kupuju u pretprodaji u Caffe baru Voodoo i Coffee baru Fluid u Sisku do 21. rujna te na vratima kluba na noćima glazbenih događanja.

Više potražite ovdje

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 01.09.2017