Svi izričaji hip hop kulture | kulturpunkt

Najave Festival

<

Svi izričaji hip hop kulture

Festival Reunited u pet dana trajanja nudi bogat edukativni, prezentacijski i glazbeni program koji objedinjuje različite elemenate hip hop kulture.

18.09.2018 - 22.09.2018 , Zagreb - AKC Medika

FOTO: Reunited / Facebook

U organizaciji Autonomnog kulturnog centra Attack od 18. do 22. rujna u prostorima AKC Medika, održava se treći Reunited - festival hip hop kulture. Festival kroz pet dana nudi bogat sadržaj koncipiran na kombinaciji edukativnog, prezentacijskog i glazbenog programa koji proizlazi iz svih elemenata hip hop kulture. 

U pet dana trajanja festivala posjetitelji/ce mogu sudjelovati na besplatnim radionicama koje objedinjuju pet važnih elemenata hip hopa: grafiti, break dance, djing te beatbox i mc radionica. 

U sklopu festivala, u galeriji Siva otvara se i izložba Hip hop priča, s fotografijama i video snimkama koje vjerno dokumentiraju razdoblje vrhunca hip hop scene u Hrvatskoj, od druge polovice devedesetih do ranih dvijetisućitih godina. 

Vikend nudi i graffiti jam na kojem će sudjelovati rezidenti Medike i njihovi gosti, kao i tribinu na kojoj će se raspravljati o starim i novim trendovima hip hop scene. Večernji program u petak obilježen je atraktivnim programom Grey Sketch Battle - nadmetanjem grafiti umjetnika/ca u izradi skica, koje publika uz pomoć web kamera prati u live prijenosu na velikom platnu. Završna večer festivala održava se u klubu Attack, gdje se i ove godine publici predstavljaju eminentna imena underground hip hopa. 

Detaljan program i raspored potražite na Facebook stranici događaja.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 17.09.2018