Tajči Čekada: Autoportreti | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Tajči Čekada: Autoportreti

Na izložbi će biti predstavljena serija od dvadeset fotografija autoportreta te šesnaest video radova kojima se prikazuje proces izrade samih fotografija.

08.04.2013 - 10.04.2013 , Rijeka - Muzej moderne i suvremene umjetnosti (MMSU)
  • A
  • +
  • -

Izložba se otvara 8. travnja u 20.30 sati i širi se i van prostora galerije pa će tako video radovi biti projicirani na pločnik Korza i to neprekidno kroz cijelo vrijeme trajanja izložbe.

Tajči Čekada je multimedijalna umjetnica iz Rijeke koja djeluje na području modnog dizajna, kostimografije, performansa i fotografije. Do sada je realizirala velik broj modnih revija, skupnih i samostalnih izložbi i performansa u zemlji i inozemstvu. 

Udruga Žmergo kroz razne programe pokušava animirati što veći broj građana da se pridruže ekološkoj akciji Zelena čistka, a ova izložba jedan je od programa u nizu predviđenih.

Izložba ostaje otvorena do 10. travnja. Na dan zatvaranja izložbe u 12 sati udruga Žmergo organizirat će prezentaciju u svrhu upoznavanja ljudi s velikom ekološkom akcijom pod nazivom Zelena čistka koja će se održati u subotu 20. travnja.

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 05.04.2013