Traži se upravitelj! | kulturpunkt

Vijesti Arhitektura i urbanizam

<

Traži se upravitelj!

Upravni odbor Zaklade "Kultura nova" raspisao je natječaj za imenovanje upravitelja ili upraviteljice.

  • A
  • +
  • -

Kako stoji u natječaju, budući upravitelj ili upraviteljica Zaklade "Kultura nova" treba imati završen diplomski studij iz područja društvenih ili humanističkih znanosti te pet godina iskustva na poslovima menadžmenta u kulturi (organizacijsko, programsko i financijsko upravljanje). Također kandidati bi trebali izvrsno poznavati djelovanje civilnog društva u Hrvatskoj na području suvremene kulture i umjetnosti, kao i dobro poznavati kulturno-politički okvir Hrvatske. Osobe koje se kane prijaviti trebale bi razumjeti institucionalne okvire Evropske unije te biti dobro upoznate s EU programima i fondovima za kulturu. Od prijavljenih kandidata očekuje se da imaju iskustva s mehanizmima kulturne suradnje na nacionalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini te da posjeduju izvrsne komunikacijske vještine u internoj i javnoj komunikaciji, da aktivno govore engleski jezik i znaju koristiti računalo. 

Kako je propisano natječajem, prijava mora sadržavati motivacijsko pismo, životopis kojim se potvrđuje relevantno iskustvo i znanje, pisanu preporuku (ako ju kandidat ili kandidatkinja posjeduje), dokaz o stručnoj spremi koju čine ovjerena preslika diplome ili uvjerenje o završenom studiju, dokaz o radnom iskustvu i hrvatskom državljanstvu te potvrdu (ne stariju od 30 dana) da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak. 

Prijave se dostavljaju isključivo preporučeno poštom na adresu Zaklada "Kultura nova", Savska cesta 41/8, p. p. 11 Zagreb, s naznakom Prijava kandidata/kinje za upravitelja/icu Zaklade "Kultura nova". Natječaj za imenovanje upravitelja ili upraviteljice Zaklade "Kultura nova" otvoren je do 21. ožujka.

Puni tekst natječaja možete pronaći u najnovijim Narodnim novinama od 7. ožujka ili na istaknutom linku

Izvor: Zaklada Kultura nova

Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 08.03.2012