Trenutak suodnosa s prostorom | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Trenutak suodnosa s prostorom

Vraćajući se istraživanju nekih od temeljnih pojmova u izvedbi, Zrinka Lukčec Kiko pokušava osvijestiti vlastitu koreografsku poziciju i metodologije koje kroz njih proizvodi.

21.04.2016 - 22.04.2016 , Zagreb - Zagrebački plesni centar
  • A
  • +
  • -

Premijerna izvedba predstave Monoliti Op. 2, Zrinke Lukčec Kiko, održat će se u četvrtak, 21. travnja s početkom u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru. Reprizna izvedba slijedi u petak, 22. travnja u isto vrijeme.

U svom novom projektu Monoliti Op. 2, Zrinka Lukčec Kiko nastavlja i proširuje svoja istraživanja iz svog posljednjeg koreografskog rada – Postaje. Vraćajući se istraživanju nekih od temeljnih pojmova u izvedbi, autorica ponovno pokušava sama sebi osvijestiti vlastitu koreografsku poziciju i metodologije koje kroz njih proizvodi, ne postavljajući izvedbu kao solo, već trenutak suodnosa s prostorom i vizualnim imaginarijem oko sebe.

Zrinka Lukčec Kiko autorica je te izvodi predstavu, Vedrana Klepica je dramaturginja, a za dizajn i vođenje projekcije zadužena je Majda Džanić Bogojević.

Ulaznice je moguće rezervirati na mail adresi, te kupiti u Zagrebačkom plesnom centru radnim danom od 10-18 sati. Na dane izvedbi blagajna u Zagrebačkom plesnom centru radit će od 19 sati. 

Detaljnije o predstavi potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 19.04.2016