Trostruki udar | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Trostruki udar

U trećem izdanju Ludwinih Kronika, u sklopu proslave 18 godina Radio Studenta, nastupaju američki i švedski Golden Grass i Hypnos, uz potporu domaćeg benda Alaska.

02.04.2015 , Zagreb - Vintage Industrial bar
  • A
  • +
  • -

Golden Grass trio je iz Brooklyna koji kombinira psihodelični rock s countryem, folkom i boogijem, ali u progresivnom aranžmanu proto-metala koji vas iste sekunde vraća u vrijeme ljubavi, mira i cvijeća. Hypnos je popularni novi bend sa švedske rock scene. Ove göteboržane je nakon samo nekoliko nastupa preuzeo respektabilni diskograf Crusher Records, a svoju glazbu sami opisuju kao "heavy action boogie rock".

Alaska je zagrebački rock sastav čiji je album prvijenac Liars, Beggars & Moonshine, izdan 2011. godine, dobio je odličan prijem kod publike i kritike. Uz sporadične koncerte, članovi Alaske su bili zauzeti svirkom u bratskom bendu Luxus Lord. Nakon kratke kreativne stanke Alaska se vraca u punom sjaju, a za ovaj koncert pojačani Stepsom iz Stonebridea.

Koncert će biti održan u četvrtak, 2. travnja, u Vintage Industrial Baru, s početkom u 21 sat. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 31.03.2015