U mreži filma | kulturpunkt

Vijesti Film

<

U mreži filma

Projekt Filmskamreza.org na jednostavan i besplatan način način ujedinjuje filmske radnike i otvara prostor za suradnju svima koji se bave audiovizualnim projektima. 

  • A
  • +
  • -

Filmska mreža je otvorena platforma koja ujedinjuje filmaše. S jednostavnim sučeljem u kojem je moguće unos i pretraživanje ponude i potražnje filmskih poslova, glumaca, filmaša svih profila i djelatnosti, usluga i potreba ova filmska platforma besplatna je za korištenje svim pojedincima.

Mreža ima regionalni karakter te je moguć unos i pretraživanje putem lokacija, kao i putem specifičnih potreba. Kompletno sučelje mreže dostupno je na tri jezika: hrvatskom, engleskom i njemačkom.

Pokretač projekta je Blank_filmski inkubator uz prijateljsku potporu BerlinFilmNeta.  Blank filmski inkubator je neprofitna udruga koja se bavi filmskom produkcijom, filmskim i medijskim radionicama te multimedijalnim projektima. Pokretač je donacijske akcije Rentaj anđela, filmskog magazina Filmonaut, međunarodne razmjene filmaša Tko to tamo snima i filmskog foruma Zagreb Film Net. Blank je član Hrvatskog filmskog saveza, Mreže mladih Hrvatske i European Documentary Network, a otvoren je svim građanima, posebice djeci i mladima.

Izvor: BFI

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 20.04.2012