Udomljavanje knjiga | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Udomljavanje knjiga

Udruga Futura, daj šapu akcijom Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje! skuplja donacije za zbrinjavanje napuštenih gradskih životinja.

30.06.2017 , Zagreb - Booksa
  • A
  • +
  • -

U petak, 30. lipnja, od 17 do 21.30 sati u klubu Booksa održava se akcija nazvana Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje! kojoj je glavna svrha pomoć udruzi Futura, daj šapu koja skrbi za napuštene gradske životinje.

Ova akcija omogućuje ljubiteljicama i ljubiteljima knjiga da nabave dobro i zanimljivo štivo za ljeto i k tome pomognu napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je izvjesno kako će Futura i ove sezone imati puno posla...

Dosad je Futura u Booksi provela osam ovakvih akcija kada je 'udomljeno' jako puno knjiga. U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja knjiga i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Osim knjiga, ponudit će se i nakit za ljetno kićenje, mace na platnu i creskom kamenju koje je oslikala Koraljka Polaček i majice. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu može se odabrati dobro štivo, a za nešto malo više kuna donacije moći će se birati i među ostalom ponudom.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 30.06.2017