Udomljavanje knjiga | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Udomljavanje knjiga

Glavna svrha akcije nazvana Najjeftinije knjige u gradu: božićno izdanje! pomoć je udruzi Futura, daj šapu koja skrbi za napuštene gradske životinje.

15.12.2017 , Zagreb - Booksa
  • A
  • +
  • -

U petak, 15. prosinca od 17 do 21.30 sati u klubu Booksa održava se akcija nazvana Najjeftinije knjige u gradu: božićno izdanje! kojoj je glavna svrha pomoć udruzi Futura, daj šapu koja skrbi za napuštene gradske životinje.

Ova akcija omogućuje ljubiteljicama i ljubiteljima knjiga da nabave dobro i zanimljivo štivo za sebe ili za poklon i k tome pomognu napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Dosad je Futura u Booksi provela devet ovakvih akcija kada je 'udomljeno' jako puno knjiga. U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja knjiga i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu može se odabrati dobro štivo, a za nešto malo više kuna donacije moći će se birati i među ostalom ponudom - osim knjiga bit će tu i kalendari, umjetnička djela akademske slikarice Koraljke Polaček, nakit, DVD-i, pa čak i haljine.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 13.12.2017