Ulični kreativni procesi | kulturpunkt

Najave Festival

<

Ulični kreativni procesi

Val kulture i ove godine organizira street art festival pod nazivom VUKOVART – goes vertical! u sklopu kojeg međunarodni muralisti oslikavaju fasade Borovog naselja.

29.05.2018 - 10.06.2018 , Vukovar - Razne lokacije

FOTO: VukovArt - luka umjetnosti / Facebook

  • A
  • +
  • -

I ove godine u Vukovaru se od 29. svibnja do 10. lipnja održava street art festival pod nazivom VUKOVART – goes vertical! U suorganizaciji Vala kulture i Grada Vukovara, kao nastavak prošlogodišnje međunarodne manifestacije VUKOVART – luka umjetnosti 2017.

Na festivalu gostuju najuspješniji umjetnici sa svjetske street art scene, a posjetitelji će moći promatrati kreativne procese Marine Capdevile iz Španjolske, Rickeyja Lee Gordona iz Južnoafričke Republike, Vere Bugatti i Fabia Fedelea iz Italije, Elle & Pitra iz Francuske, te dvojice hrvatskih umjetnika, Cheza i Sarme. Umjetnici oslikavaju fasade u Borovom naselju, a program će biti popraćen i glazbenim nastupima i prikazivanjima filmova o umjetnosti.

Festival je također namijenjen i obiteljima s djecom. Najmlađi kreativci tako će moći sudjelovati u dječjem programu Kredica 2 te svjetskim umjetnicima najaviti svježu konkurenciju.

Više potražite na službenoj i Facebook stranici.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 29.05.2018