Ultimaker – DIY 3D printer | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Ultimaker – DIY 3D printer

Radiona.org poziva sve zainteresirane na radionicu pod vodstvom Filipa Kovačića-Popova.

ROK: 20.01.2015
  • A
  • +
  • -

Radionica je fokusirana na slaganje 3D printera prema nacrtima za tip Ultimaker 3D printera. Ultimaker dizajn 3D printera se kroz godine pokazao kao jedan od najbržih i najpreciznijih 3D printera u DIY hobby klasi. Na radionici polaznici će proći sve od osnova mehanike do elektronike i software-a. 

Filip Kovačić-Popov dugogodišnji je zaljubljenik u elektroniku i sve što se pokreće na struju. Prvi susreti sa robotikom 2006. godine na Drugim hrvatskim borbama robota. Nakon otkrića robotike kreće u smjeru biomimikrije te 2008. godine završava prvog više nožnog robota (hexapod). Od 2006. do 2009. sudjeluje na većini hrvatskih te nekoliko međunarodnih sajmova inovacija i tehničkih tvorevina. Godine 2011. kreće na put u svijet 3D printanja i aditivnih tehnologija. Trenutno studira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Radionica će biti održana 24. i 25. siječnja u Galeriji G-MK, Šubićeva 29, Zagreb. Prijave za sudjelovanje primaju se do utorka, 20. siječnja, u ponoć, na adresu elektroničke pošte

Više potražite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 11.01.2015