Umjetnički studij u Wroclawu | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Umjetnički studij u Wroclawu

Akademija umjetnosti i dizajna poziva na prijavu za studijske programe na diplomskoj i doktorskoj razini uz mogućnost sufinanciranja troškova.

ROK: 30.06.2019

Akademija umjetnosti i dizajna Eugeniusz Geppert iz poljskog Wroclawa poziva zainteresirane na prijavu za dva programa koji će se u akademskoj godini 2019/20. godini održati na engleskom jeziku. Riječ je o diplomskom studiju vizualnih umjetnosti i doktorskom istraživačko-interdisciplinarnom programu.

Na obje razine studenti/ice sami biraju fokus studija s obzirom na fakultetske odsjeke- Dostupni su kiparstvo i slikarstvo, arhitektura i dizajn interijera, keramika i staklo te grafička i medijska umjetnost.

Diplomski je studij besplatan za buduće studente/ice, dok za doktorski studij Akademija osigurava mjesečne stipendije u iznosu između 2000 i 5000 poljskih zlota. Svim zainteresiranim polaznicima/ama dostupni su besplatni tečajevi poljskog jezika.

Sve detalje o pojedinostima i načinu prijave za potražite na službenim stranicama diplomskog i doktorskog programa Akademije  

Rok za prijavu je 30. lipanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 26.06.2019