Umjetnost post-televizijskog doba | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Umjetnost post-televizijskog doba

Novomedijski umjetnik Juraj Milardović u suradnji s lokalnim umjetnicima/cama i aktivisti/ca/ma radi na zajedničkim postavu multimedijske TV wall instalacije.

05.11.2018 - 12.11.2018 , Karlovac - Hrvatski dom

KA-MATRIX - udruga za društveni razvoj i umjetnička organizacija Format C u okviru programa Nova kultura _ Hibridni grad .018. i Inquiry Inc.[2018]/free_art_-_* od 5. do 12. studenog na Maloj Sceni Hrvatskog doma organiziraju umjetničku rezidenciju s pratećom izložbom i diskurzivnim, glazbenim i edukativnim programom.

Tijekom sedam dana u Karlovcu će boraviti novomedijski umjetnik Juraj Milardović (DAJAJDE) koji će u suradnji s Formatom C i lokalnim umjetnicima/cama, volonterima/kama i aktivisti/ca/ma raditi na zajedničkim projektima i postavu multimedijske TV wall instalacije.

Instalaciju čini pedesetak odbačenih televizijskih uređaja, koji ovom prilikom neće primati signale putem antene, već će program - sliku kao medij umjetničkih radova - stvarati rezidenti/ce i tako kreirati postav koji odolijeva "post-televizijskom" dobu. Uz multimedijsku instalaciju, posjetitelji/ce mogu vidjeti i ovogodišnju video selekciju /'fu:bar/ festivala te posjetiti glazbeni program i sudjelovati u besplatnoj radionici.

Detaljan raspored potražite na stranici organizatora.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 04.11.2018