Umjetnost suradnje | kulturpunkt

Najave Prezentacija

<

Umjetnost suradnje

Nakon uspješnog prvog izdanja, održava se promocija novog broja Skice - časopisa studenata Akademije likovnih umjetnosti.

07.04.2017 , Zagreb - klub Botaničar
  • A
  • +
  • -

U petak, 7. travnja s početkom u 19.30 sati, u prostorima kluba Botaničar, Trg Marka Marulića 6, održava se promocija novog broja Skice - časopisa studenata Akademije likovnih umjetnosti.

"Nakon lansiranja prvog broja studentskog časopisa SKICA, osvježena je i proširena ekipa nastavila s traganjem za najsočnijim pričama i idejama koje bi podijelila sa zainteresiranim svijetom! I ovog vas puta očekuju zanimljivi intervjui, originalni vizuali, out-of-the-box članci i još pokoje žuto iznenađenje! 

Tema našeg novog broja češe tamo gdje svrbi. Zašto bi suradnja bila važna za umjetnike danas i koje su njene dobre i loše strane? O tim, i drugim suradničkim pitanjima raspisali su se i rascrtali i naši suradnici. Sve drugo (i dalje) po starom: art, maca i fax", stoji u najavi. 

Na dan promocije, uz svaki primjerak novog broja SKICE, prvi se broj može nabaviti po povoljnijoj cijeni (do isteka zaliha). VOL 1 + VOL 2 = 30 kuna.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 05.04.2017