Umrežavanje otpora | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Umrežavanje otpora

Tribinu u Palachu organiziraju Sindikat metalaca Hrvatske, Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID) i udruga Škatula.

27.02.2015 , Rijeka - Palach
  • A
  • +
  • -

Sindikat metalaca Hrvatske, Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID) i Škatula pozivaju na tribinu pod nazivom Umrežimo otpor - udruge i sindikati u zajedničkoj borbi za javni interes koja će biti održana 27. veljače u 18 sati u OKC-u Palach.

Tribina je jedna u nizu aktivnosti koje BRID provodi sa željom da se uspostave šire platforme, temeljene na solidarnosti, koje bi uključivale organizacije civilnog društva, sindikate, grass-root pokrete kao i sve ostale zainteresiranima za radnička pitanja i borbu za pitanja od javnog interesa.

Na tribini će govoriti Danijel Leš (RI) - Sindikata Metalaca Hrvatske, podružnica 3. maj, predsjednik sekcije mladih SSSH, Damir Batarelo (RI) - aktivist, član udruge Škatula, Ana Vračar (RI) - članica udruge BRID, moderatorica.

Razgovarat će se i o inicijativi Ne damo naše autoceste koja je do sada najveći primjer suradnje sindikata i udruga u koju su organizacije govornika bile aktivno uključene, te će se između ostalog izmijeniti iskustva o sudjelovanju u njoj.

 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 23.02.2015