Unseen mini film festival | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Unseen mini film festival

Centar za dramsku umjetnost (CDU) otvara javni poziv za prijavu audiovizualnih radova na drugo izdanje festivala u Cavtatu.

ROK: 01.08.2018

Centar za dramsku umjetnost (CDU) otvara javni poziv za prijavu audiovizualnih radova na drugo izdanje Unseen mini film festivala koji će se održati u Cavtatu od 26.rujna do 1. listopada 2018. godine. 

Na natječaj se mogu prijaviti autori/ce do 35 godina s područja Jugoistočne Europe (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Grčka, Turska, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Rumunjska, Srbija i Slovenija). Na natječaj se mogu prijaviti filmovi svih tema i žanrova u kratkom metru (ne dulji od 20 minuta trajanja uključujući špicu), kao i interdisciplinarni audiovizualni radovi. Svi filmovi moraju biti titlovani na engleski jezik. Filmovi se organizatoru šalju putem poveznice u sljedećim video formatima: MOV/MP4/MPG/AVI (Vimeo, Youtube ili osobna web stranica). Odabrani autori su obavezni poslati skrinere sedam dana nakon što je selekcija završena. Online prijavnica mora biti ispunjena i poslana najkasnije do 1. kolovoza 2018. godine.

Ostale informacije potražite ovdje

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 15.06.2018