UPSET Teatar | kulturpunkt

Vijesti Arhitektura i urbanizam

<

UPSET Teatar

Centar za kulturu Trešnjevka i Odjel za sociokulturne projekte pokreću interdisciplinarni istraživački projekt UPSET Teatar kao mjesto nadilaženja predrasuda i diskriminacije.

  • A
  • +
  • -

UPSET teatar je interdisciplinarno akcijsko istraživanje koje uz pomoć kombinacije znanstvenog istraživanja i dramskih radionica želi steći uvid u stanje predrasuda i diskriminacije u gradu Zagrebu, te ponuditi znanstveno utemeljena rješenja svim akterima ovog društvenog problema – bili oni diskriminirane osobe, nediskriminirane ili pak dio zainteresirane javnosti. 

Projekt će rezultirati kazališnim performansom - koji će, pod stručnim vodstvom, zajednički osmisliti diskriminirane i nediskriminirane osobe, te ga predstaviti publici. 

Sudjelovanje na radionicama je besplatno i otvoreno svim osobama koje imaju 15 ili više godina. U svakoj od radionica sudjelovat će i surađivati i diskriminirane i nediskriminirane osobe. Ukoliko vas zanima gluma, kazalište ili rad s osobama koje su marginalizirane ili diskriminirane, slobodno se prijavite. Анкеты проституток. Тюмень Лучшие проститутки города у нас!

Prijave za sudjelovanje u projektu otvorene su do 24. travnja, a više informacija o projektu, kako se uključiti te dinamiku realizacije, možete pronaći ovdje.

Izvor: CeKaTe

Objavio/la antonija [at] kulturpunkt.hr 15.03.2011