Urbana glazba u Zadru | kulturpunkt

Vijesti Arhitektura i urbanizam

<

Urbana glazba u Zadru

Od 23. do 25. lipnja održat će se prvi JUMF – Jader Urban Music Festival u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru, Udruge Šigureca i agencije Miga iz Osijeka.

  • A
  • +
  • -

Na ovoj trodnevnoj koncertnoj poslastici u Zadru nastupite će izvođači iz Hrvatske i uže regije - Partibrejkersi, Dubioza Kolektiv, Let 3, Psihomodo Pop i Kawasaki 3p. Boje Zadra brane Sexymotherfuckers i Postolar Tripper, Rewolti i E.N.D., te In Ruff i Apel Fenomen iz Osijeka. Neizostavni dio festivala čini veliko finale zadarske gitarijade, projekt udruge Šigureca. Za prestižnu titulu borit će se četiri zadarska benda koja su ušla u finale na kvalifikacijskim koncertima održanim tokom godine - Neon Green, Single Ladies, Dreamhound i Old Skull.

Cijene ulaznica iznose od 50 do 150 kuna, a u pretprodaji će se moći kupiti u svim većim gradovima Hrvatske. Studentske ulaznice moći će se kupiti u prostorijama Studentskog zbora u Zadru uz predočenje iksice ili indeksa. Studenti van Zadra moći će svoju ulaznicu rezervirati putem interneta, te je preuzeti na dan koncerta.

Izvor: Šigureca

Objavio/la antonija [at] kulturpunkt.hr 01.06.2011