Uvijek spremni i uigrani za nastup | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Uvijek spremni i uigrani za nastup

Ana Ćurčin, Fonija i Umreti fit nastupaju u sklopu Dozvoljenog četvrtka.

18.02.2016 , Zagreb - Vintage Industrial bar
  • A
  • +
  • -

Dozvoljeni četvrtak 18. veljače u Vintage Industrial Bar dovodi Anu Ćurčin, Foniju i Umreti fit.

Ana Ćurčin jedna je od najboljih predstavnica americane na Balkanu. Mlada beogradska kantautorica plovi žanrovima indie rocka, američkog folka kao i drugim utjecajima kojima kreira svoj specifični autorski izričaj. Na Dozvoljenom četvtku predstavit će album Sketches of belonging.

Fonija je makedonski punk rock trio, radišni, žestoki i ubitačno melodični bend koji je u posljednjih osam godina iznjedrio čak pet albuma i okupio hvalevrijednu bazu obožavatelja u Makedoniji. Njihova "brza melankolija" ujedno je i njihov zaštitni znak. Uvijek spremni i uigrani za nastup, Fonija je bend koji osvaja uživo, stoga ne treba ni sumnjati da će u zimskom ozračju dobro ugrijati publiku u Vintage Industrial Baru.

Umreti fit dolaze s juga susjedne nam zemlje iz Szegeda, a najzanimljivije je da skladaju na srpskom jeziku. Svoj post punk nazivaju "YU wave", a svi iz benda su članovi kultnih segedinskih bendova. Ovaj Dozvoljeni četvrtak nudi vam jednistvenu priliku u kojoj se možete uvjeriti kako mađarski glazbenici doživljavaju i izvode glazbu (bivše) susjedne zemlje koja ih je inspirirala

Koncert počinje u 20.30 sati.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 25 kuna, a na dan koncerta 35 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu.

Više informacija potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 09.02.2016