Uz šalicu čaja i slatku zakusku | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Uz šalicu čaja i slatku zakusku

U sklopu KSPUFF-ovog pilot-projekta ČajankART održava se razgovor s crtačem, grafičarem, slikarom i muralistom Ivanom Oštarčevićem. 

09.06.2018 , Zagreb - Galerija Siva - AKC Medika
  • A
  • +
  • -

KSPUFF-ov pilot-projekt ČajankART orijentiran je na popularizaciju umjetnosti te motiviranja šire javnosti na češće posjete muzejima i galerijama putem organiziranih odlazaka, vodstava, razgovora s umjetnicima i kustosima te sličnih otvorenih dijaloga. U selekciji umjetnika i prostora, važan je segment bio zastupanje različitih vrsti galerijskih prostora, kao i predstavljanje mladih suvremenih sudionika hrvatske likovne scene zastupajući pritom različite medije i vizualne vrste. Svakom posjetu slijedi dodatni neformalni dio diskusije o viđenome i o stečenome dojmu s ciljem osobnog promišljanja umjetnosti, a sve u ugodnoj atmosferi čajanke.

Druga nas čajanka očekuje u subotu, 9. lipnja u 17 sati u galeriji Siva na slikarskoj izložbi crtača, grafičara, slikara i muralista Ivana Oštarčevića. Izložba NAPOKON! predstavlja novi pristup platnu tretirajući ga kao obostrani objekt s jedinstvenim narativnim kontinuitetom predstavljajući vinjete života u gradu. U sklopu događaja organiziran je razgovor s umjetnikom kojeg vodi Buga Kranželić, a obogaćuje ga šalica čaja i kave uz slatku zakusku.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 07.06.2018