Vizionar | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Vizionar

Traju prijave na studentsko natjecanje u izradi vizualnih rješenja koji omogućuje mladim profesionalcima da pokažu svoj talent i stečene vještine.

ROK: 29.03.2019

Vizionar je najveći projekt u Hrvatskoj organiziran kao natjecanje u izradi vizualnih rješenja namijenjen studentskoj populaciji.

Svrha Vizionara je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn te povezati dizajnerski proces i poslovno razmišljanje. Projekt omogućuje mladim profesionalcima da putem natjecanja pokažu svoj talent i stečene vještine te da se povežu s potencijalnim poslodavcima. Uz stvaranje referentnog mjesta za spajanje studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja, ali i svih zainteresiranih za vizualne komunikacije, mladih profesionalaca i poduzetnika, cilj projekta je i promicanje dizajna kao elementa uspješnosti i prepoznatljivosti poduzeća, poticanje poduzetničkog duha i proaktivnosti. Vizionar je najveće studentsko natjecanje u izradi vizualnih rješenja te kao takvo predstavlja značajnu ulogu za svakog studenta koji se u njemu okuša.

Svi zainteresirani studenti se mogu prijaviti na natjecanje do 29. ožujka 2019. godine. 

Više informacija potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 15.03.2019