Vizualni identitet Izloga suvremenog zvuka | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Vizualni identitet Izloga suvremenog zvuka

Organizatori pozivaju na osmišljavanje ovogodišnjeg izgleda međunarodnoga festivala.

ROK: 28.02.2018

Organizatori međunarodnoga festivala Izlog suvremenog zvuka pozivaju studente/ice, mlade umjetnike/ce, grafičke dizajnere/ice te ostale kreativce da se priključe festivalskoj ekipi i osmisle ovogodišnji izgled Izloga čije će se šesto izdanje održati od 2. do 5. svibnja 2018. u prostorima Studentskog centra. Prijava mora sadržavati:

1. kratki CV (max. 2 kartice)

2. portfolio radova

3. prijedlog idejnoga rješenja (skica plakata)

Napomena 1: festivalski plakat sadržava sljedeće informacije:

1. naziv festivala: Izlog suvremenog zvuka

2. vrijeme i mjesto održavanja: 2. - 5. 5. 2018. Studentski centar, Savska 25

3. servisne informacije: ulaz besplatan, www.izlogfestival.com

4. poželjno: popis svih izvođača/ica - finalni broj imena varira između 30 i 50, a za potrebe idejnoga rješenja koristiti generički tekst ili popis izvođača prošlogodišnjih izdanja

Napomena 2: konačno vizualno rješenje aplicirat će se u različitim formatima: plakat B1, horizontalni jumbo plakat, festivalski katalog, web i tiskani oglasi i dr.

Napomena 3: tražimo autora/icu koji/a će osmisliti i realizirati finalni vizualni identitet što uključuje i grafičke pripreme svih potrebnih materijala, a rad će biti honoriran.

Prijavu je potrebno poslati na mail adresu muzicki.salon@gmail.com naslova «IZLOG_VIZUAL_NATJEČAJ», najkasnije do 28. veljače (23:59). Na poziv se mogu prijaviti osobe do 30 godina starosti.

Više o Izlogu suvremenog zvuka potražite na festivalskoj web stranici. Za pitanja i dodatne informacije pišite na muzicki.salon@gmail.com.

Objavio/la martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr 13.02.2018