Vježbom do savršenstva | kulturpunkt

Vijesti Civilno društvo

<

Vježbom do savršenstva

Zaklada Kultura nova pokreće edukacijsku radionicu na kojoj će organizacije civilnog društva moći usavršiti vještine potrebne za pisanje projektnih prijedloga.

Pripremio: Tomislav Žilić

FOTO: Jonathan Reyes

  • A
  • +
  • -

Zaklada Kultura nova objavila je na mrežnim stranicama Javni poziv na sudjelovanje na radionici Pisanje projektnog prijedloga. Rok za prijavu je 25. ožujka 2014. Radionica je otvorena za predstavnike organizacija civilnog društva koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti u Republici Hrvatskoj, a održat će se u okviru edukacijskog programa Razvoj kapaciteta organizacija civilnog društva na području suvremene kulture i umjetnosti u RH

U okviru ovogodišnjeg edukacijskog programa Zaklada će realizirati dvije trodnevne radionice za dvije različite grupe sudionika, a na svakoj radionici se očekuje 20 sudionika. Radionica za prvu grupu sudionika održat će se od 24. do 26. travnja 2014., dok će se radionica za drugu grupu održati od 08. do 10. svibnja 2014. Radionice će biti održane u Zagrebu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a Zaklada će svim sudionicima pokriti putne troškove (put, smještaj u dvokrevetnim sobama i prehranu). Prijava na radionicu podnosi se isključivo putem ispunjene e-prijavnice na mrežnim stranicama Zaklade Kultura nova. 

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 11.03.2014