Vodič kroz galaksiju | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Vodič kroz galaksiju

Festival ReArt raspisao je natječaj za multimedijalne umjetničke radove vođene motivom svemira koji će biti predstavljeni u sklopu izložbenog programa.

ROK: 19.05.2019

Pozivaju se umjetnici da se prijave za sudjelovanje na žiriranoj grupnoj izložbi koja će se održati u sklopu ReArt festivala od 14. do 16. lipnja 2019. godine u galeriji Kazamat u Osijeku.

ReArt festival već petu godinu zaredom stvara i održava platformu za promicanje likovne umjetnosti, stvaralaštva afirmiranih i neafirmiranih umjetnika, a sve s ciljem povezivanja lokalne zajednice s raznolikim umjetničkim praksama pri čemu svi sudionici postaju vidljivima u medijskom i javnom prostoru.

Multimedijalnom izložbom Vodič kroz galaksiju u prostorima Galerije Kazamat nastavlja se umjetnička izložbena praksa ReArt festivala.

Program izložbe objedinit će umjetničke audiovizualne intervencije kroz predstavljanje relevantnih multimedijalnih umjetnika čiji će se radovi voditi motivom svemira. Tematskim pristupom radovima kroz ReArtovu platformu svake godine propituju se novi motivi otvarajući tako neiscrpan izvor inovativnih ideja za umjetničko stvaranje.

Detaljnije informacije o natječaju dostupne su na sljedećoj poveznici.

Rok za prijavu je 19. svibnja.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 03.05.2019