Voditelj_ica EU projekta | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Voditelj_ica EU projekta

Bacači sjenki raspisuju natječaj za radno mjesto voditeljice_a projekta CinEd 2.1, a prijaviti se mogu osobe s iskustvom vođenja EU projekata.

ROK: 30.01.2023
  • A
  • +
  • -
Udruga Bacači sjenki raspisala je natječaj za voditelja_icu hrvatskog dijela EU projekta CinEd 2.1., projekta stručnog usavršavanja nastavnika za edukacije o filmu i kroz film. 
 
CinEd je europski program obrazovanja o filmu i kroz film za djecu i mlade kroz sustavnu edukaciju nastavnika i filmskih edukatora koji s njima rade. Omogućava besplatan pristup kolekciji odabranih baštinskih i arthouse europskih filmova u edukativne svrhe. Namijenjen djeci i mladima od 6 do 18 godina te učiteljima i edukatorima unutar i izvan školskog sustava, CinEd nastoji razviti dugotrajan interes i poznavanje europske kinematografije među mladima, njihovo kritičko rasuđivanje i kreativni senzibilitet te pridonijeti općem obrazovanju primjenom filma, ujedno podižući svijest o europskoj kulturnoj raznolikosti.
 
Udruga traži osobu za rad na nepuno radno vrijeme do 31. 8. 2024. (s mogućnošću zaposlenja na puno radno vrijeme i na drugim projektima Udruge), s iskustvom u pripremi i provedbi EU projekata (Kreativna Europa – podprogrami Kultura ili Media; Erasmus+, ESF, Horizon i sl.). Predviđeni početak rada je veljača 2023.
 
Detaljne informacije o natječaju potražite ovdje. Rok za prijavu je 30. siječnja.
Objavio/la matko [at] kulturpunkt.hr 18.01.2023