Voditelj_ica ureda | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Voditelj_ica ureda

Udruga Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) objavila je natječaj za posao voditelja_ice ureda.

ROK: 21.01.2022
  • A
  • +
  • -

Otvorene su prijave za posao voditelja_ice ureda u ZMAG-u. ZMAG je udruga koja okuplja organske vrtlare, praktičare primjenjivih tehnologija i ekološkog graditeljstva, dizajnere permakulture, istraživače pravednih socijalnih modela organizacije i ravnopravnih međuljudskih odnosa te ekološke aktiviste koji razvijaju prostore istraživanja i učenja te praktične primjene znanja i vještina za održivo življenje.

Posao uključuje vođenje brige o planiranju, organiziranju i izvršavanju svih uredskih aktivnosti. Od kandidata i kandidatkinja se očekuje prihvaćanje ZMAG-ove vizije i misije te visok stupanj radne etike.

Prednost imaju kandidati i kandidatkinje s visokom razinom motivacije za rad u civilnom društvu, te oni s iskustvom u radu ili volontiranju u nekoj od organizacija civilnog društva.

Posao uključuje rad u punom radnom vremenu, na određeno, s mogućnošću produženja ugovora (ovisno o financijskim mogućnostima organizacije), uz probni rok u trajanju od 6 mjeseci. Minimalni iznos neto plaće je 7300 kuna. 

Više informacija o uvjetima i načinu prijava potražite ovdje.

Rok za prijavu je 21. siječanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 10.01.2022