Volontiraj na Make a Move | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Volontiraj na Make a Move

Umjetnički inkubator za vaninstitucionalno i nezavisno kazalište u Rijeci u potrazi je za volonterima u periodu od 09. do 20. rujna.

ROK: 07.07.2019

Umjetnička organizacija Krila organizira dvanaestodnevni događaj u Rijeci na kojem će sudjelovati više od 20 stranih umjetnika/ca i kazališnih stručnjaka/inja. Događaj je dio međunarodnog projekta Make a Move – Umjetnički inkubator za suvremeno europsko vaninstitucionalno i nezavisno kazalište. Umjetnici/e će raditi na razradi svojih ideja i to na specifičnim lokacijama i u javnim prostorima u gradu Rijeci. "Bit će tu fizičkog kazališta, korporalne mime, improvizacijskog kazališta, dijeljenja iskustava te puno pozitivne energije", stoji u tekstu poziva. 

Festival poziva zainteresirane za volontiranje na sljedećim pozicijama:

- podrška umjernicima

- briga za publiku

- fotografija i snimanje

Od volontera se očekuju dobro poznavanje engleskog jezika, spremnost na timski rad, komunikacijske i organizacijske vještine te odgovoran pristup. Volonteri/ke će sudjelovati u organizaciji u periodu od 09. do 20. rujna.

Inkubator volonterima nudi upis u volontersku knjižicu, a za najentuzijastičnije će  volontere  organizirati besplatne kazališne radionice. Oni koji odrade 30 volonterskih sati tako će dobiti mjesec dana besplatnih kazališnih radionica, a za 50 volonterskih sati Make a move će osigurati 2 mjeseca radionica.

Prijavljuje se putem online prijavnice. Intervjui sa zainteresiranim volonterima će se održati 10. i 11. srpnja u Ri Hubu, a za one koji u tom trenutku neće biti u Rijeci moguće je intervju održati i putem Skypea.

Rok za prijavu je 7. srpanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 02.07.2019