Volontiraj na Motovun Film Festivalu 2018! | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Volontiraj na Motovun Film Festivalu 2018!

Gotovo šezdeset volontera svake godine pomaže kako bi se prikazalo stotinu filmova u pet najtoplijih dana srpnja.

ROK: 15.06.2018

Motovun Film Festival treba entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost, pouzdanost i dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina. Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječete.

Spremni ste doći do Motovuna u razdoblju od 23. do 28. srpnja? Imate više od 18 godina? Voljni ste dati najbolje od svoje energije i prepustiti se festivalskom ludilu? Ispunite PRIJAVNICU!

Organizatori vas mole da prilikom ispunjavanja prijavnice ispunite sva polja i budete kreativni i rječiti. Imajte na umu kako fotografija koju priložite mora odgovarati kriterijima festivalske akreditacije (dovoljno jasna fotografija na kojoj vam se vidi lice, bez sunčanih naočala i u pristojnom izdanju – nešto slično fotografiji na identifikacijskim dokumentima). Nepravilno ili nepotpuno ispunjene prijavnice neće se uzimati u obzir prilikom konačnog odabira. Preporučuje se da prije ispunjavanja prijavnice pročitate i ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete naći sve detalje vezane za volontiranje na MFF-u.

Ukoliko imate problema s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno kontaktirajte MFF tim putem e-maila na volonter@motovunfilmfestival.com.

Link na  web obavijest je ovdje.

Natječaj je otvoren do 15. lipnja, a rezultati se objavljuju 25. lipnja.

Objavio/la martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr 29.05.2018