Volontiranje na Tabor Film Festivalu | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Volontiranje na Tabor Film Festivalu

Tabor Film Festival traži volontereke_e za ovogodišnji međunarodni festival kratkometražnog filma u dvorcu Veliki Tabor.

ROK: 31.05.2022
  • A
  • +
  • -

Tabor Film Festival je objavio poziv svim zainteresiranim volonterima_kama da se prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem festivalskom izdanju koje se održava od 7. do 10. srpnja u dvorcu Veliki Tabor. Odabrani_e kandidati_kinje pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala u proteklih devetnaest festivalskih godina te dobiti priliku steći dragocjeno iskustvo, besplatno uživati u festivalskim programima, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti.

Poslovi volontera bit će organizirani na info pultu i ulazu, parkingu i u kampu, kao i u tehničkoj potpori te u dvorcu, a  prijaviti se mogu sve punoljetne osobe. Detaljniji popis poslova, uvjeta prijave i povoljnosti za volontere zainteresirani mogu pročitati na stranicama festivala. Volonteri_ke koji_e savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, a otvorit će im se i mogućnosti dugoročnije suradnje na ostalim projektima organizatora.

Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac, a rok je 31. svibnja.

Objavio/la matko [at] kulturpunkt.hr 25.04.2022