Volontiranje u Solidarnoj | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Volontiranje u Solidarnoj

Zaklada Solidarna poziva mlade osobe zainteresirane za digitalne medije, zaštitu i promociju ljudskih prava te kulturnu produkciju da se prijave na ovogodišnji volonterski program.

ROK: 20.10.2019

Zaklada za ljudska prava i solidarnost SOLIDARNA poziva sve mlade osobe od 16 do 30 godina željne iskustva, znanja, pozitivne atmosfere i rada za opće dobro da se prijave na ovogodišnji volonterski program.

Volonterski angažman uključivao bi aktivnosti sukladno interesima i mogućnostima uključenih, između ostalog:

- sudjelovanje u organiziranju javnih i kulturnih događaja

- sudjelovanje u razvoju odnosa s donatorima, programima doniranja i promociji Zaklade

- razvoj javnih edukativno-donatorskih i zagovaračkih kampanja

- sudjelovanje u pripremi javne komunikacije putem društvenih mreža i drugih medija

Volonterski angažman u SOLIDARNOJ omogućuje razvijanje organizacijskih i komunikacijskih vještina u dinamičnom, poticajnom ambijentu i stjecanje niza kontakata, a za starije od 18 i mlađe od 26 godina i sudjelovanje u međunarodnom edukativnom programu o digitalnom aktivizmu i prevenciji cyber-bullyinga u sklopu ERASMUS+ projekta.

Prijave trebaju sadržavati životopis i motivacijsko pismo s maksimalno 350 riječi, a treba ih poslati na info@solidarna.hr s naznakom "Prijava za volontiranje" najkasnije do nedjelje, 20. listopada 2019.

U motivacijskom pismu treba naznačiti i u kojem razdoblju te u kojem tjednom vremenskom opsegu biste mogli volontirati. Radni zadaci i vremenski opseg volonterskog rada bit će individualno dogovoreni sa svakim odabranim/om volonterom/kom u svrhu usuglašavanja potreba i interesa.

Više o radu o SOLIDARNE možete saznati na web stranici Zaklade.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 07.10.2019