Vox Feminae Pitching Forum | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Vox Feminae Pitching Forum

Pitching forum posvećen je financijskoj podršci studentskih i amaterskih kratkometražnih filmova svih rodova i žanrova, koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

ROK: 15.05.2022
  • A
  • +
  • -

U sklopu 16. Vox Feminae Festivala otvoren je natječaj za prijavu filmskih projekata na drugo izdanje festivalskog Pitching Foruma, koji će se održati 23. svibnja putem platforme Zoom. Pitching forum posvećen je financijskoj podršci studentskih i amaterskih kratkometražnih filmskih projekata svih rodova i žanrova, a koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti. 

Sedam izabranih finalistkinja/a predstavit će svoje projekte tijekom kratke prezentacije članovima/cama forumske komisije. Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 5,000.00 kn.

Prijaviti se mogu amaterski i studentski kratkometražni filmovi svih žanrova, u različitim fazama razvoja i produkcije, iz zemalja Balkanske regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Bugarska i Rumunjska) koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti. 

Za prijavu je potrebno putem e-maila dostaviti: kratki sinopsis (do 500 znakova), redateljsku koncepciju (do 1500 znakova), plan razvoja projekta (do 1500 znakova), scenarij (ako postoji), životopis autora/ice i popis autorskog tima (do 1500 znakova). Ako je projekt u fazi produkcije potrebno je priložiti i vizualne materijale - fotografije, kratke isječke ili trailer (do 4 stranice PDF dokumenta). Projekti koji nisu u fazi produkcije moraju dostaviti Moodboard (do 4 stranice PDF dokumenta)

Prijave za sudjelovanje na Pitching forumu zaprimaju se putem e-mail adrese, najkasnije do 15. svibnja 2022. godine.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 28.04.2022