Za raspjevanu treću dob | kulturpunkt

Najave Radionica

<

Za raspjevanu treću dob

Radionice pjevanja i glasa u sklopu projekta Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost obuhvaćaju vježbe disanja i opuštanja i rad na vezi tijela i glasa.

09.01.2019 - 11.02.2019 , Zagreb - Šesnaestica
  • A
  • +
  • -

Prostor rodne i medijske kulture K-zona poziva osobe starije od 55 godina da se priključe drugom ciklusu radionice pjevanja i glasa koja obuhvaća vježbe disanja, opuštanja, rad na vezi tijela i glasa i pjevanje, a vodi je pjevačica i vokalna pedagoginja Davorka Horvat.

Radionica počinje u srijedu, 9. siječnja, a održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 10 do 11:30 sati u Društveno-kulturnom centru Šesnaestica na zagrebačkoj Trešnjevci (Ozaljska 16, 2. kat).

Prvi ciklus radionice održan je u studenom i prosincu 2018. godine, a po njegovu završetku sudionici su u studiju snimili pjesme koje će biti korištene kao glazbena podloga za kratke filmove koji će nastati u sklopu projekta. Po završetku drugog ciklusa radionice zainteresirani sudionici imat će priliku snimiti nove pjesme u studiju.

Radionica je besplatna. Pri prvom dolasku potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i ispuniti kratki upitnik.

Projekt Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost omogućuje poboljšanje kvalitete života građana starije dobi na Trešnjevci kroz angažman kulturnih radnika i umjetnica te se inovativnim i participativnim radionicama bavi bilježenjem lokalne povijesti i sadašnjosti putem umjetničkog izričaja. 

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 07.01.2019