Za ravnopravnije društvo | kulturpunkt

Vijesti Slobodna kultura

<

Za ravnopravnije društvo

Vox Feminae Platforma poziva umjetnice i kreativke na izradu besplatnih profila radi mapiranja i izrade reprezentativne baze djelovanja žena u Hrvatskoj.

Steve Bridger, Togetherness, 2006.

Cilj Vox Feminae Platforme je kreiranje prostora za međusobno upoznavanje i poticanje suradnje, kako među samim članicama, tako i s Vox Feminae timom, a sve s misijom utjecanja na svijest javnosti o ženskom stvaralaštvu i kreativnosti odnosno poticanja interesa opće publike. Platformu čine portal VoxFeminae.net, Vox Feminae Festival, Vox Informativka: online profili umjetnica i kreativnih žena, kao i udruga i inicijativa, te Vox Feminae usluge marketinga, video i web produkcije. 

Cilj poziva je mapiranje i izgradnja reprezentativne baze umjetnica i kreativki u Hrvatskoj, a u konačnici i jačanja vidljivosti djelovanja žena u Hrvatskoj. Profili se sastoje od kratke biografije, područja rada, uspjeha, kontakt podataka i fotogalerije, a može ih se besplatno izraditi u svakom trenutku. Prijavni obrazac za besplatni profil preuzmite ovdje i ispunjenog ga pošaljite na adresu elektroničke pošte s naznakom "Besplatni profil". 

Pridruženo članstvo platformi donosi niz pogodnosti i usluga, poput promocije rada na VoxFeminae portalu, suradnje s Festivalom ili sudjelovanja na godišnjim natječajima raspisanima specifično za pridružene članice. Sve detalje o pridruženom članstvu možete pronaći ovdje.

Izvor: Vox Feminae

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 09.12.2014