Zagrobni umjetnički eksperiment | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Zagrobni umjetnički eksperiment

Predstava Mala retrospektiva smrti Bacača sjenki pred publiku izlaže sve aspekte i poveznice smrti i života u svakodnevnom i ne baš tako svakodnevnom životu.

21.02.2018 , Zagreb - Kulturno-informativni centar
  • A
  • +
  • -

U srijedu, 21. veljače u 19 sati u zagrebačkom Kulturno informativnom centru održat će se premijerna izvedba predstave Mala retrospektiva smrti u koprodukciji Bacača sjenki i KIC-a.

Kako stoji u najavi, predstava je "zagrobni umjetnički eksperiment koji pred publiku izlaže sve aspekte i poveznice smrti i života u svakodnevnom i ne baš tako svakodnevnom životu i smrti". Izvođači Boris Bakal i Leo Vukelić diskurzivno će obrazlagati svoje umiranje i svoje stavove o umiranju kroz intedisciplinarnu i interaktivnu procesno-projektnu izvedbu.

Autor koncepta je Boris Bakal, koji predstavu i dramaturgiju potpisuje zajedno s Leom Vukelićem i Anjom Pletikosom. Izvođači su Boris Bakal, Leo Vukelić, Domagoj Klasić, Oleg Colnago, Tomislav Jurčec, kostime je izradila Ivana Bakal, dok su za zvuk i glazbu zaslužni Studio Bacači sjenki i Oleg Colnago.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je najaviti dolazak mailom do 20. veljače.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 20.02.2018