Žanrovska raznolikost | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Žanrovska raznolikost

Otvoren je natječaj za jedanaesti po redu Festival dokumentarnog rock filma DORF '17, koji će se održati u Primoštenu i Vinkovcima.

ROK: 01.05.2017

Organizatori DORF '17 pozivaju autore i producente dokumentarnih glazbenih filmova da ih prijave na natječaj koji je otvoren do 01/05/2017. Festival osim projekcija filmova organizira i popratne sadržaje: izložbe, promocije knjiga, koncerte i radionice.

Trajanje i tehnika snimanja nisu zadani, prednost će imati filmovi koji su nastali u posljednje dvije godine, te nisu objavljeni online. Organizatori posebno ističu želju za žanrovskom raznolikošću i pozivaju sve autore dokumentaraca na temu glazba i sve što je vezano uz nju da pošalju svoje radove.

Prijavnicu i upute je moguće preuzeti na službenoj stranici.

Natječaj je otvoren do 1. svibnja.

Filmovi za selekciju (ogledne kopije) mogu se, umjesto na DVD-u, slati i kao linkovi na nekom video servisu. Organizator se obvezuje da kopije filmova neće koristiti u komercijalne svrhe. Nakon pregledavanja prispjelih filmova, o konačnom izboru autori će biti obavješteni do 20. svibnja. Troškove slanja i carinske pristojbe snosi pošiljatelj. Festival će platiti troškove vraćanja istih.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 23.01.2017