Završni tjedan ekstravagancije | kulturpunkt

Najave Festival

<

Završni tjedan ekstravagancije

Zadnji tjedan Ekstravagantnih tijela obilježen je brojnim aktivnostima među kojima su radionice, predstavljanje sudionika, kao i proslava povodom zatvaranja festivala.

30.10.2013 - 03.11.2013 , Zagreb - Klovićevi dvori
  • A
  • +
  • -

Festival Ekstravagantna tijela: Ekstravagantne godine, u organizaciji udruge Kontejner | biro suvremene umjetničke prakse, približava se kraju. Posljednji ekstravagantni tjedan posljednja je prilika da se posjeti međunarodna izložba, zaviri u program radionica i predavanja, te proslavi uz plesnjak na kraju ovog uzbudljivog i inspirativnog jednomjesečnog druženja.

Na izložbi pogledajte relevantna djela domaćih i stranih autora poput Tomislava Gotovca, Ane Alvarez-Errecalde, Gorana Trbuljaka, Hrvoslave Brkušić, Lade Cerar, Mladena Stilinovića, Pilvi Takale i mnogih drugih do nedjelje, 3. studenog, od 10 do 20 sati.

Srijeda, 30. listopada, u znaku je brojnih aktivnosti: radionica kreativnog kretanja izvedbene skupine BADco., humoristična foto-radionica SMVT, te već udomaćeni pub kviz Znam, al se ne sjećam uz Maria Kovača od 18 sati.

U četvrtak, 31. listopada, Halloween će se dočekati uz ekstravagantno vještičje sijelo i autoricu Sanju Iveković koja od 17 sati priprema radioničarsku igru.

Za sve koji se žele podsjetiti na sve bitne trenutke festivala bit će održano druženje u subotu, 2. studenog s početkom u 17 sati u dnevnom boravku, na prvom katu Galerije Klovićevi dvori. Taj slavljenički best of festivala trenutak je tijekom kojeg će se u opuštenoj atmosferi predstaviti svi voditelji i polaznici radionica.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 30.10.2013