Zbeletronova DJ radionica | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Zbeletronova DJ radionica

Radionice za djevojke i žene fokusirat će se na scensko i izvedbeno oblikovanje zvuka, kao i na osnove tehničke pripreme izvedbenog programa.

ROK: 05.11.2019

Udruga Zbeletron u suradnji s udrugom K-zona organizira osnovne radionice za djevojke i žene koje se žele okušati za DJ pultom. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a održat će se u vikendima između 10. i 24. studenog.

Radionice će se fokusirati na scensko i izvedbeno oblikovanje zvuka, kao i na osnove tehničke pripreme izvedbenog programa. Uz mentorstvo DJane Nore i DJane dua Doksi i Miar polaznice će imati priliku naučiti kako se služiti kontrolerom te upoznati osnove DJ-janja u programu Traktor 2. Uz osnovne informacije o BPM-u, prijelazima i tehničkim specifikacijama miksete, naučit će spojiti opremu te steći osnovna znanja potrebna za izvođenje samostalnog DJ seta. DJane-ice Nora, Doksi i Miar u svojim glazbenim nastupima koncentrirane su na house, techno, nu disco, electro i slične varijante elektroničke glazbe, stoga će i program biti orijentiran takvim žanrovskim odrednicama.

Po završetku edukacije polaznice će imati priliku predstaviti se vlastitim setovima na Zbeletronovim glazbenim programima i tako pred publikom testirati svoja znanja.

Sudjelovanje na radionici prijavljuje se putem maila s naznakom "Prijava za DJ radionicu". U prijavi je potrebno priložiti ime i prezime, datum i godinu rođenja te kratko motivacijsko pismo. Poželjno je da nam prilikom prijave pošaljete i kratku playlistu po vlastitom ukusu. Od polaznica se očekuje da donesu vlastita prijenosna računala, a ukoliko ih nemaju moli se da to posebno napomenu u prijavi.

Radionice će se održati tijekom tri nedjelje, u terminima od 18:00 do 21:00 sati (10.11. i 17.11.) te od 17:00 do 20:00 sati (24.11.) u prostoru Društveno kulturnog centra Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb).  

Rok za prijavu je 5. studeni.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 29.10.2019