Život u bojama | kulturpunkt

Najave Projekcija

<

Život u bojama

Pulska filmska tvornica predstavlja autore i autorice koji su za realizaciju filmova na raspolaganju imali samo 36 sati.

10.07.2014 , Pula - Pulska filmska tvornica
  • A
  • +
  • -

Osam kratkih igranih, eksperimentalnih, dokumentarnih i animiranih filmova realiziranih u sklopu 1. Production Ina Pulske filmske tvornice bit će predstavljeno u četvrtak, 10.srpnja, s početkom u 21 sat u Klubu Pulske filmske tvornice.

To su The Wedding Lare Popović, Veli Jože Drage Toromana, Zovem se Niko Diega Menendeza, Ja Ivane-Nataše Turković, Bit će bolje Danila Lole Ilića i Marka Krnjajića, Galijotova pesan Medine Resić, Stolica Mije i Sergeja Zdravkovića-Kunca te Life in Colours Klare Andrić.

1. Production In Pulske filmske tvornice održan je proteklog vikenda u Motovunu za vrijeme trajanja Dana Veloga Jože, a nastali radovi premjerno su prikazani posljednjeg dana festivala. U intenzivnu trodnevnu radionicu izrade filma koju su vodili Danilo Lola Ilić, Marko Krnjajić i Marko Zdravković-Kunac uključilo se sedam polaznika iz Istre, Zagreba i Slovenije. Njezin je cilj bio staviti na kušnju umijeće autora i autorica koji su za realizaciju filmova na raspolaganju imali samo 36 sati.

Ulaz je besplatan.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 09.07.2014