Život u morskim dubinama | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Život u morskim dubinama

Aquariom, predstava suvremenog cirkusa, koristeći zračne tkanine i šipku, na originalan, zabavan i inovativan način povezuje različite umjetničke žanrove.

29.06.2018 , Split - Dom mladih

U amfiteatru Doma mladih u Splitu u petak, 29. lipnja s početkom u 20 sati održava se predstava Aquariom

Aquariom je atraktivna predstava suvremenog cirkusa namijenjena svim generacijama, koja na originalan, zabavan i inovativan način povezuje različite umjetničke žanrove. Autorice i izvođačice su dvije slovenske cirkuske umjetnice koje će izvedbom u zraku, koristeći zračne tkanine i šipku, ispričati priču o životu potrebi za transformacijom, o promjeni u nama a samim time i promjeni u našoj okolini. Govori o oceanima i morima koji postaju sve više onečišćeni. Život u morskim dubinama je tajna u kojoj se gubi sila gravitacije, bića lebde bez napora i zvukovi su isprepleteni u bajkama, dok do njih ne dođe turbulentnost pohlepnog stroja. U predstavi se isprepleću pokret tijela akrobata na šipci, zračnim tkaninama i na tlu popraćeni s različitim zvukovima. 

Predstava traje približno 25 minuta. Ulaznice se prodaju na ulazu po cijeni od 30 kuna. Ulaznice se mogu rezervirati na mail adresi ili preko inboxa stranice
Objavio/la antonija [at] kulturpunkt.hr 21.06.2018