Život u slikama | kulturpunkt

Najave Projekcija

<

Život u slikama

Dokukino se preselilo u prostor KIC-a.

13.11.2012 - 14.11.2012 , Zagreb - Kulturni informativni centar (KIC)
  • A
  • +
  • -

Jedino zagrebačko kino za dokumentarce Dokukino podiže svoja platna na novoj lokaciji, u Kulturno-informativnom centru (KIC) u Preradovićevoj 5. Početak nove sezone najavljen je za utorak, 13. studenog u 21 sat, a ulaz na projekciju je slobodan.

Na otvaranju možete pogledati izraelski film Život u slikama mlade redateljice Tamar Tal, koji je uz niz prethodnih nagrada osvojio i posebno priznanje na upravo završenom 10. Zagreb Film Festivalu. Nakon filma pozvani ste na tulum otvaranja u kafiću KIC uz glazbeni izbor poznatog domaćeg dokumentariste i manje poznatog DJ-a Andreja Korovljeva.

Na repertoaru Dokukino KIC-a očekuje vas raznolik dokumentarni program, poput filmova Che – novi čovjek, Dobar život, Djevojčice modeli, Posljednja ambulantna kola Sofije, programa Majke i kćeri, dokumentaraca Jewish Film Festivala, Human Rights Film Festivala te The Best of Vox Feminae. Više o projekcijama i programima saznajte ovdje ili na fb stranici. Termini rezervirani za dokumentarni program Dokukino KIC-a su utorak, subota i nedjelja.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 09.11.2012

TAGOVI