Žrtve ljubavi | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Žrtve ljubavi

Predstava je nastala kao rezultat rada s mladima.

12.01.2011 , Zagreb - kazalište Dubrava
  • A
  • +
  • -

Projekt Inicijativa mladića - promocija rodno ravnopravnih normi, pozitivnih životnih stilova i nenasilnog ponašanja mladih muškaraca u Zagrebu provodi Organizacija mladih Status: M kroz neformalnu edukaciju mladih i  rad s mladima na poboljšanju društvenog, fizičkog i psihičkog zdravlja  kroz uključivanje i informiranje. Organizacija pokušava postići  smanjenje pojavnosti nasilja i nezdravih životnih stilova te promovirati jednakost i aktivno sudjelovanje u društvu  kroz edukaciju i socijalni marketing .

Partnerska organizacija na projektu Inicijativa mladića iz Beograda, E8, u protekle je dvije godine radila s mladim Romima i izbjeglicama iz Vranja, Leskovca i Bujanovca u okviru projekta koji se bavi pristupom zdravstvenim uslugama vezanim uz spolno i reproduktivno zdravlje za raseljene i Rome, žene i mlade u južnoj Srbiji. 

Predstavu Žrtve ljubavi možete pogledati u kazalištu Dubrava 12. siječnja u 20 sati. Ulaz je slobodan, a karte se mogu podići na blagajni kazališta 20 minuta prije početka predstave.


Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 10.01.2011