Zvučna aromaterapija | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Zvučna aromaterapija

Svemirko i Šumski nastupaju na drugom koncertu pete MIMO sezone.

12.11.2017 , Zagreb - MSU, Dvorana Gorgona

FOTO: Denis, Svemirko / Facebook

  • A
  • +
  • -

Svemirko i Šumski nastupaju na drugom koncertu pete MIMO sezone, 12. studenog u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti.

Najnovija inkarnacija glazbenika i producenta Marka Vukovića, koji se u prošlosti nazivao raznim pseudonimima, jest Svemirko. Potpuni zaokret i nešto posve novo u karijeri – riječi su kojima Vuković opisuje posljednji projekt, a sa svojim vračevima predstavit će nam debitantski hvaljeni album Vanilija s najnovijim EP-jem Tunguzija.

Priča o bendu Šumski počinje još 1991. godine, a do sada su izbrojili četiri albuma od kojih je najzapaženiji ostao zadnji: Ronioci, izašao 2003. godine. Nakon poprilične hibernacije na scenu se vraćaju nedavno sa svježim idejama i novim pjesmama, što će i zabilježiti jedan od prvih povratničkih nastupa upravo na MIMO pozornici. Trenutačno se nalaze u studiju gdje snimaju svoj peti album.

Koncerti imaju izravni prijenos na Prvom programu Hrvatskog radija i video live stream na web stranici, te Mimo facebook stranici.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 02.11.2017