Zvučno artikulirani san | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Zvučno artikulirani san

Galerija Miroslav Kraljević i u 2016. godišnji program započinje programom Otvoreni studio u okviru kojeg galerija postaje radni i istraživački prostor.

10.02.2016 - 27.02.2016 , Zagreb - Galerija Miroslav Kraljević
  • A
  • +
  • -

Prvi ovogodišnji Otvoreni studio u galeriji ugošćuje grupu glazbenika pa će tako sljedeća dva tjedna u galeriji boraviti Tin Dožić, Barbara Majnarić, Jurica Pačelat, Ivan Šaravanja i Vedran Živković. Individualno ili grupno do sada su surađivali sa Sound Art Inkubatorom, Izlogom suvremenog zvuka, Zavodom za eksperimentalni zvuk, Device Artom, Čipkicama, Zbor Xop i svirali u Mokrim Gljivama i Nemečeku.

Tijekom Otvorenog studija grupa će istraživati zvukove i frekvencije koje induciraju spavanje. Uzimajući u obzir akustička svojstva galerijskog prostora pripremat će cjelovečernju izvedbu koja sam čin spavanja izmješta iz svakodnevnog prostora doma u galerijski prostor u kojem se u zvučno artikuliranom snu isprepliću izvođači i publika.

Otvoreni studio posjetite srijedom, petkom i nedjeljom od 19 do 22 sati u periodu od 10. do 26. veljače. Završna izvedba održat će se 27. veljače

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 09.02.2016