Zvuk kao medij | kulturpunkt

Najave Instalacija

<

Zvuk kao medij

U organizaciji Zavoda za eksperimentalni zvuk održava se drugo izdanje Izložbe zvuka.

31.05.2016 , Zagreb - KSET

FOTO: Lucija Kolarić

  • A
  • +
  • -

U utorak, 31. svibnja održava se drugo izdanje Izložbe zvuka u organizaciji Zavoda za eksperimentalni zvuk. U atipičnom izložbenom prostoru – KSET-u - posjetitelji će na jednu večer moći iskusiti radove, instalacije i izvedbe koje istražuju zvuk kao medij i motiv u umjetničkoj praksi te njegove kombinacije s vizualnim spektrom. Smještanjem zvučnih eksperimenata u klub, posjetitelj otvara svoje uho prema mogućnostima ispreplitanja onoga što smatramo glazbom, eksperimentom ili instalacijom. I ovaj put izlagači će biti mladi umjetnici, pretežito studentskog statusa.

Izlažu Lea Anić, Antonija Bačić, Roko Crnić, Vitar Drinković, Vanda Kreutz, Toni Mijač, Nera Miočić, Jason Mulhausen i Radiona, a za glazbeno-medijsku izvedbu zaslužni su Branimir Norac i Tarik Haskić.

Izložba se otvara u 20 sati i traje samo tu večer. Minimalna donacija za ulaz na Izložbu zvuka je 5 kuna. Sav prihod od ulaza služi da pokrije troškove postavljanja izložbe te kao naknada izlagačima i tehničarima.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 30.05.2016