Podrži | kulturpunkt

Drage čitateljice i dragi čitatelji!

Učlanite se u Klub čitatelj(ic)a i prijatelj(ic)a portala Kulturpunkt.hr – Klubturpunkt i postanite pridruženi(e) član(ice) udruge Kurziv!

Portal Kulturpunkt.hr kontinuirano prati onaj dio nezavisne kulturne scene u Hrvatskoj koju karakterizira progresivnost, interdisciplinarnost, istraživanje i eksperiment. Šireći forme djelovanja udruge i portala, Klubturpunkt djeluje kao prostor povezivanja čitatelj(ic)a i redakcije te kao mjesto razvoja budućih suradnji. Smatramo da interakcijom s našim čitatelji(ca)ma možemo zajednički očuvati prostore slobodnog i kritičkog govora te tako ostvariti viziju širenja prostora dijeljenja i solidarnosti.

Iskaznica Klubturpunkta

Zašto Klubturpunkt?

Uključenjem u Klubturpunkt možete doprinijeti našem radu, sudjelovati u akciji očuvanja neprofitnih kritičkih prostora, ali i ostvariti interakciju s autori(ca)ma, koleg(ic)ama te stvarati nove kontakte i mogućnosti suradnje. Tijekom godine bit ćete obaviješteni o druženjima prijatelj(ic)a i podržavatelj(ic)a portala s članovima redakcije, umjetnicima i autorima na portalu, kao i čitateljskim kružocima te ostalim javnim događanjima u organizaciji Kurziva. Samo za vas bit će organiziran i posjet jednoj od izložbi u Galeriji Nova kroz koju će vas provesti jedna od kustosica kolektiva WHW. 

Krajem godine u suradnji s udrugom Što, kako i za koga/WHW, Multimedijalnim institutom, Galerijom Miroslav Kraljević, Centrom za dramsku umjetnost i Sandorfom pripremit ćemo vam poklon pakete njihovih publikacija. 


Uz povremene akcije iznenađenja, članstvom u Klubturpunktu ostvarujete i popuste kod naših partnera:

Kino Europa – gratis kino ulaznice za projekcije u distribuciji ZFF-a prema prethodnom dogovoru

Ured za fotografiju –  popust na publikacije u izdanju UzF-a od 20% na prodajnu cijenu

Sandorf –  popust od 20% na sva izdanja

MSU – popust od 20% na ulaznice

Humana Nova – popust od 5% na sav asortiman


Kako se uključiti?

Donacijom od 100,00 kn možete podržati rad portala Kulturpunkt.hr. Uključiti se možete osobno, u našem uredu na adresi Svačićev trg 1, ili slanjem maila na adresu elektroničke pošte martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr. Nakon toga ćemo vam poslati upute za uplatu, a godišnja će iskaznica stići će na vašu adresu, kao i detalji o članstvu.

Veselimo se novim i starim članovima!