Tko je tko | kulturpunkt

Martina Kontošić (1981.) od 2015. radi kao asistentica voditeljice projekata u Kurzivu. Diplomirala je povijest umjetnosti i kulturnu antropologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i specijalizirala menadžment turizma na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je na samostalnim kustoskim i produkcijskim projektima. Bila je asistentica kustoskog kolektiva WHW, a od 2015. suradnica Udruge MAPA Andreje Kulunčić na poslovima koordinacije programa. Od 2015. suvoditeljica je net.cube projekta (do 2017. Centar za dramsku umjetnost, od 2017. PORT 80). 

Matija Mrakovčić (1984.) od 2012. radi kao novinarka i urednica na portalu Kulturpunkt.hr. Diplomirala je kroatistiku (nastavnički smjer) i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radila je u različitim tipovima medija, pohađala neformalne edukacijske programe organizacija civilnog društva (Kurziv, Kinoklub Zagreb, GONG..) te je urednica nekoliko publicističkih i umjetničkih djela. U Kurzivu obavlja poslove vođenja i koordinacije udruge te njenih programa i projekata.

Lujo Parežanin (1987.) od 2017. radi kao novinar i urednik na portalu Kulturpunkt.hr. Diplomirao je komparativnu književnost, a trenutno je doktorand na poslijediplomskom doktorskom studiju književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma i kulture. Surađivao je s HTV-om, radio u Ministarstvu kulture i diskografiji. Pisao je za Zarez i uređivao Studentski časopis za književnost, književnu i kulturalnu teoriju k., a tekstovi su mu objavljivani u Novostima i na portalu Kontrapress. Uz redovni svirački angažman, glazbom se bavio i kao oblikovatelj zvuka za neformalni suvremenoplesni kolektiv Šavovi. 

Ivana Pejić (1986.) od 2018. godine radi kao novinarka i urednica na portalu Kulturpunkt.hr. Diplomirala je filozofiju na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove. Završila je neformalni program Svijet umjetnosti - Kulturpunktova novinarska školica (2015.) te obrazovni program Centra za ženske studije (2014.). Od 2015. suradnica je Multimedijalnog instituta na izdavačkom programu i organizaciji Human Rights Film Festivala. 

Hana Sirovica (1991.) od 2019. radi kao novinarka i urednica na portalu Kulturpunkt. Diplomirala je komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i završila obrazovni program Centra za ženske studije (2015). Objavljivala je tekstove i kritike izvedbi u različitim medijima.